i van Nike dat de zaak was inge

Cập nhật tin tức mới trên diễn đàn và hoạt động của clb Thái Cực Quyền

i van Nike dat de zaak was inge

Gửi bàigửi bởi caicai2017 » Thứ 4 31/10/18 10:46

"Ik ben niet verbaasd over de bewondering Nike Air Max 1 Ultra Moire Womens - en de imitatie - [de Flyknit] heeft gegenereerd," vertelde Mark Parker een menigte van aandeelhouders op de jaarlijkse bijeenkomst van Nike in 2012. In de vleugels was het legale juridische team van de sneaker Juggernaut klaar voor de Nike Air Max 90 Mens Camouflage strijd: adidas zou binnenkort aan de ontvangende kant zijn van een snel en krachtig geformuleerd proces, niet erg in tegenstelling tot het pak uit 2006 dat Nike heeft ingediend tegen zijn aartsrivaal, bewerend dat het schoenen maakte met elementen van de door patent beschermde SHOX-technologie. 's Werelds grootste sportkledingbedrijf wilde dat het Adidas 'Primeknit-schoeisel Nike Air VaporMax Womens dichtging en wilde dat het nu werd gedaan.
Ja, bijna onmiddellijk na het debuut van Adidas 'gebreide schoenen kwam een ??proces wegens inbreuk op een octrooi, ingediend bij een districtsrechtbank in Neurenberg, Duitsland, Nike Air Max 95 Homme waarin Nike probeerde te verbieden dat Adidas de Primeknit in Duitsland onmiddellijk zou maken en verkopen, voor de duur van de geschillen en afhankelijk van de uitkomst van de zaak, permanent daarna.
"Nike heeft een sterke traditie van innovatie Nike Air Presto Homme en leiderschap op het gebied van ontwerp en ontwikkeling van schoenen," verklaarde het bedrijf in een offici?le verklaring in combinatie met de aanklacht van het proces. "Onze patenten vormen de basis van dat leiderschap en we beschermen ze vigoously."
Wat de keuze van de locatie betreft, zei de woordvoerster Mary Remuzzi van Nike dat de zaak was ingediend Adidas NMD Mujer bij (en beperkt was tot de jurisdictie van) Duitsland, omdat dat de enige plaats was waar adidas de Primeknit op dat moment daadwerkelijk distribueerde. Adidas was nog niet begonnen met het distribueren van haar nieuwe Primeknit-schoeisel Nike Roshe Run Femme in de Verenigde Staten of andere internationale markten, en als Nike zijn zin zou krijgen, zou dat nooit gebeuren.
In augustus 2012, slechts enkele dagen na de slotceremonie van de Olympische Spelen in Londen - waar de gebreide schoenen van www.denisbensimon.fr beide merken te zien waren - verleende de rechtbank in Neurenberg het verzoek van Nike om een ??tijdelijk bevel, waarbij adidas werd verplicht onmiddellijk de productie, marketing en verkoop stop te zetten van zijn vermeend inbreukmakende gebreide sneaker.
Hoewel het erop leek dat de zaak een thuisvlucht voor de Amerikaanse gigant zou zijn (gezien de bereidheid Adidas Superstar Femme van de rechtbank om aanvankelijk afstand te nemen van Nike), was die overwinning van korte duur. Adidas nam wraak: het argumenteerde voor de rechtbank dat de constructietechniek die ten grondslag lag aan zowel zijn schoenen als die Nike Air Max 90 Femme Rose van zijn rivaal, al sinds de jaren veertig van de vorige eeuw werd gebruikt, en dus niet door Nike was gepatenteerd. Daarbij daagde het juridische team van adidas niet alleen de verdienste uit van de aantijgingen van Nike, maar wat nog belangrijker is, het noemde de geldigheid van het Europese patent van Nike (nr. EP 1 571 938 B1) fout, en het was overwinnaar. Kort daarna, bij nader onderzoek, verklaarde de rechtbank dat het bevel zou worden vernietigd en uiteindelijk instemde met de bewering van adidas met betrekking tot de nieuwheid van het breiproces.
caicai2017
Junior Member
Junior Member
 
Bài viết: 56
Ngày tham gia: Thứ 3 14/08/18 14:41

Quay về Thông báo

Ai đang trực tuyến?

Đang xem chuyên mục này: Không có thành viên nào đang trực tuyến1 khách

cron